Referencer

Eksamen og finde sig selv (Steen A)

Shinehypnose en rejse til ens indre selv.

Jeg stod et sted i mit liv hvor jeg var i tvivl om alt, hvor jeg var og hvad jeg lavede. 
John hjalp mig igennem dette, ved at se mig selv som jeg virkeligheden er, hvor jeg før følte at konstant gå rundt i en tåge. Som et lys hjalp han mig til at finde mig selv igen, og blive den bedste version af mig selv. 

Igennem mit studie var der så pressede situationer, hvor jeg slet ikke fik sovet. Der hjalp John mig med at finde roen og klarhed igen, så jeg kunne komme igennem mine eksamener. 

Sport (Jacob)

Jeg føler en klar forandring fra, hvordan jeg før oplevede cykelløbene til nu, efter hypnosen. Dette har givet sig udslag i flere sejre end tidligere. Jeg er sikker på, at mange andre sportsfolk vil kunne opnå lignede positive resultater med hypnose, og kan på det varmeste anbefale andre selv at prøve det.

Panikangst (Karina)

Jeg kan helt klart anbefale hypnose til andre med panikangst og diverse fobier som jeg har – har haft – for sådan som jeg føler, erindre jeg ikke at have haft det siden jeg var barn, til trods for mange år i terapi og medicinering. Dette er helt klart udvejen af mine lidelser og jeg glæder mig til at leve et helt liv i stedet for et halvt !

Rygestop (Malene)

Det går simpelthen helt fantastisk. Jeg har ikke røget siden dagen før min hypnosebehandling og det har jeg det godt med. Jeg tænker ikke over det mere og det er bare blevet det mest naturlige for mig at være ikke-ryger. Jeg har allerede sendt flere af sted til hypnosebehandling for at stoppe med at ryge…

Tale i store forsamlinger (Morten)

Det er gået rigtigt godt..Jeg er stoppet med at ryge og derfor har det meget bedre. Også det med at holde tale for store forsamlinger har hjulpet. Til vores bryllup i juli holdt jeg min tale meget bedre end jeg havde regnet med. Jeg har kun positive oplevelser med hypnose og har allerede givet dit tlf nummer videre til kollegaer og bekendte.

Eksamensskræk (Kirsten)

Først og fremmest vil jeg endnu engang sige dig tak for din store hjælp- for det har det virkeligt været. Jeg tror nok, at du har fået at vide, at jeg endte med et fint eksamensresultat. Selve hypnosen var overvældende og lige efter hypnosen havde jeg det bare så godt. Jeg var nærmest lidt ”høj”. Hypnosen virkede for mig, og i selve eksamenssituationen var jeg faktisk helt rolig. Det var så åbenlyst, at det blev bemærket af lærerne. Tusind tak for hjælpen.

Eksamensskræk (Mette)

Jeg har aldrig troet på at hypnose kunne hjælpe mig,da jeg ikke har troet på det, men jeg mente at det kunne jo ikke skade at prøve det. Da jeg gik fra hypnose kunne jeg ikke i den forstand mærke nogen forskel, andet end måske lidt træt.

Aftenen før jeg skulle til eksamen sov jeg som en sten hele natten og om morgenen var jeg helt rolig, ingen ekstra toiletbesøg, ingen tuderi, men en ro i hele kroppen. Da jeg kom til eksamen var der mange ting der ikke var som de skulle, men jeg løste problemerne uden panik, også da brandalarmen gik. Lærerne var meget overrasket over hvor fattet jeg havde taget tingene på trods af de forskellige problemer. Jeg har aldrig fået 12 i hele mit liv, men det fik jeg der. Ja, hvorfor jeg ikke har troet på hypnose ved jeg ikke, men det har helt sikkert hjulpet mig gennem eksamen og jobsamtaler.

 
Røgfri (Brit)

Min tid d 24 februar vil jeg gerne aflyse, idet jeg ikke har røget siden jeg var hos dig og heller savner eller har lyst til at ryge mere.Tak for hjælpen-det er en succeshistorie.

Højdeskræk (Jacob)

Jeg er virkelig positiv overfor hvordan hypnosen har virket ang. Højdeskræk. Har først haft muligheden for at afprøve det ordentligt i dag, hvor jeg skulle op på et stillads i ca 5 m højde. Det ville jeg normalt ikke kunne have gjort, alt ville have rystet på min krop, men havde kun en meget lille smule rysten, men det gik over da jeg først kom op på stilladset. Så lige nu har jeg ikke brug for en hypnose mere. Jeg siger tak for denne gang.

 Tryk-allergi og støj (Susan)

Jeg var hos dig i forbindelse med min tryk-allergi, som gav mig nældefeber, og omkring støjen på kontoret, som gav mig stress. Jeg kan med STOR glæde fortælle dig, at jeg slet ikke har haft allergi siden. Ikke engang en lille smule. Og støjen på kontoret – jeg kan hører de er der, men det gør mig ikke noget mere. Jeg bliver slet ikke stresset af det som før. Det er med stor lettelse at du har kunnet hjælpe mig så godt og på en behagelig måde. Stor tak.

Slank (Jens)

Jeg vil bare lige fortælle, at nu kører det igen. Jeg har tabt 9 kg på 8 uger, kan ikke lide øl mere, så måske er det en hjerneskade mere end hypnose, hvem ved ? Jeg træner hver 2. Dag og har det rigtigt godt med mig selv. Målet er at tabe 15 kg, så det skulle kunne nås til efterårsferien.

Kandidatafhandling og færre tyggegummier (Camilla)

Min hypnose handlede om flere ting bl.a. ville jeg tygge færre tyggegummier (jeg var oppe på 30-60 om dagen). Det jeg oplevede ved hypnosen var først en forundring over at erkende at jeg 100% selv styrede. Med det samme var min sygelige afhængighed væk, fordi igen - jeg valgte den var væk. Jeg skrev min kandidatafhandling på rekorttiden 5 uger og bestod. Det der har været den største øjenåbner for mig er hvor stor ”magt” mit bevidste jeg har over mit ubevidste jeg. Siger jeg at det er hårdt at undvære f.eks. chips, jamen så er det da selvfølgelig hårdt, fordi jeg bestemmer! Jeg skriver til dig igen i februar, hvor jeg kun mangler 3 kg. fra ,mit mål.

Personlig udvikling og nervøs mave. (Annemette)

Jeg har lidt af irriteret tyktarm i perioder i omkring 5 år og for et ½ års tid siden blev det så stort et problem for mig at jeg for alvor måtte finde en løsning på noget der ikke ville gå væk af sig selv. Uden at gå i detaljer omkring mine symptomer reagerede min mave ret kraftigt i utrygge situationer. Dette resulterede i undgåelsesadfærd og lettere isolation. Hypnosen har kunnet hjælpe mig mere end jeg havde troet. Min hypnoterapeut har været utrolig dygtig til at gå ind i mine individuelle behov og tankemønstre og kunnet finde årsager til mit problem. Jeg har modtaget 3 behandlinger. Jeg har opnået at gennemgå en stor personlig udvikling, frem for den indvikling jeg har været i, i lang tid før. Jeg har opnået en utrolig ro, og tro på mig selv, fordi jeg har fundet mig selv igen. Jeg har en større velvære og har fået en stor og tung angst forløst.

 

 

Angstfornemmelse for golfspil (Karen)

Jeg er nu kommet hjem fra en dejlig golfferie i Thailand og jeg kan sige, at jeg har haft megen stor glæde af dine behandlinger – de har virket så fantastisk godt, at jeg har nydt at spille golf igen.

Røgfri (Hanne)

Min indstilling inden jeg kom, var at det var en chance jeg tog. Måske var jeg så heldig at det kunne hjælpe, måske ikke. Da jeg kørte derfra, var jeg sikker på, at det var den oplevelse, men det virkede nok ikke. MEN jeg har ikke røget siden. Jeg har som du sagde, slet ikke lyst. Det kan da ikke være så nemt. Hvis det virkelig er så nemt, hvorfor er der så overhovedet nogen der ryger ? Jeg er meget glad for at være røgfri.

Headbanger (Henrik)

Du hjalp min datter Ditte i år. Hun havde headbanget siden hun var et halvt år gammel, men efter en enkelt gang hypnose hos dig har hun ikke headbanget siden. Nu vil hun gerne have dig til at hjælpe hende igen. Hun vil gerne have hjælp til at slippe for den eksamensangst som hun føler. Med det gode resultat I havde sammen sidst ville jeg være meget taknemmelig, hvis du kunne finde en tid i november sammen med hende

 Katte (Anne-Marie)

Efter min anden behandling omkring min fobi for katte, kan jeg fortælle, at jeg nu er blevet konfronteret med en kat nogle gange, og det er gået forbløffende godt. Jeg har rørt katten, hvilket jeg ikke har gjort før, og det var ok. Der kom ikke nogle ubehagelige følelser frem.

Så behandlingen har været rigtig god…Tak for hjælpen.

Angst (Torben)

Jeg må sige at din behandling af min angst, har været et stort udbytte for mig. En behandling og min angst er ude af mit liv.Jeg har testet det på alle mulige måder og der er ikke skyggen af angst nogen steder. Ja jeg kunne slet ikke få armene ned igen efter min første løbetur i søndags, efter 4 års pause. Så da jeg stod i badet bagefter, så begyndte jeg bare at bryde ud i den skønneste latter, i fryd over at mit gamle jeg var vendt tilbage.

Højdeskræk (Mette)

Tusinde tak for din venlige og rolige måde at behandle på. Jeg kom for at få behandlet min højdeskræk og det må man sige at jeg har fået. Samme aften skulle jeg til koncert i Parken og skulle sidde på 14. Række øvre. Jeg kan ikke beskrive denne følelse med andre ord end ”JUBII”. Jeg har senere kørt nogle steder, hvor jeg normalt ville blive bange og oplevet ikke at være det.