Læring

Langtidshukommelsen er i den underbevidste del af hjernen.
Når noget indlæringsstof skal læres eller huskes, er hypnosen et fantastisk redskab til det, da hypnose arbejder i underbevidstheden.
Det sker nærmest af sig selv.

 

Først og fremmest vil jeg sige dig et kæmpe tak, fordi du hjalp mig af med en pludselig opstået skriveblokering og angst for eksamen.

Jeg var vist lidt opgivende undervejs, men du holdt stædigt fast, og fik mig dybere i hypnosen.

Efter tre behandlinger følte jeg mig helt rolig, fik skrevet mit projekt og gik fuldstændig afslappet op til eksamenen, hvor jeg opnåede et rigtigt flot resultat.

Min vejleder var virkelig benovet over den forandring der var sket, da hun jo havde oplevet min angst på tætteste hold.

Jeg oplevede selve hypnosen, som en dejlig rejse til det indre jeg, og efter hver behandling blev jeg bedre og bedre til, at få den fulde kontrol over angsten.

En fantastisk oplevelse.

Endnu engang, tusinde tak for hjælpen John.

Kirsten W

Kære John.

 

For et halvt år siden var jeg meget frustreret og ked af det. Jeg havde næsten opgivet drømmen om at blive færdig uddannet som ingeniør, selv om jeg kun manglede et obligatorisk kursus og mit bachelorprojekt. Jeg havde gentagende gange taget den skriftlige prøve i det samme 15 ECTS points kursus, uden held.  Det føltes bare helt umuligt og uoverskueligt for mig at bestå det, fordi jeg følte jeg havde gjort mit bedste. Jeg havde arbejdet med den voldsomme eksamensangst gennem alle mine skoleår, uden store fremskridt. Flere måneder inden eksamen var jeg bange og lige inden var jeg et stort nervevrag. Jeg havde dårlig mave og hjertebanken. Det føltes som om jeg blev jagtet af en vred tyr og jeg havde bare lyst til at løbe skrigende væk.

 

At dumpe det samme kursus gentagende gange tog hård på mig og min selvtillid blev jordet. Jeg følte, at jeg havde spildt min tid og energi væk i så mange år og nederlag efter nederlag udviklede en depression. Da jeg fik stillet ultimatum at jeg skulle være færdig inden kort tid, viste jeg ikke mine levende råd. Jeg nægtede at opgive, men viste at der skulle ske noget drastisk …

 

En gammel kollega syntes jeg skulle prøve hypnose hos dig, hvilke jeg er meget glad for at jeg gjorde. Allerede efter første behandling følte jeg forskel og CD´ en styrkede mig for hver gang jeg hørte den. Stille og roligt sad jeg og forberedte mig til den store skriftlige eksamen, jeg var ikke spor nervøs og på selve dagen kunne jeg beregne og svare på alle spørgsmålene, inden der var gået fire timer. Jeg var helt rolig og afslappet. Helt fantastisk og så bestod jeg.

Bachelor opgaven fik jeg også lavet, selv om jeg havde det svært på mange punkter. Du fik mig til at fokusere 100 % på opgaven, og genfandt min styrke og tillid til mig selv.

Hvem skulle tro, at jeg skulle få 10 for min bacheloropgave og blive færdig J Jeg er dig så dybt taknemmelig, for at du hjalp mig med at blive færdig.

 

Hypnosen har været effektiv og udviklet mig på mange punkter til min store glæde og jeg håber at andre som har det svært og som kæmper med eksamens angst ikke holder sig tilbage med hypnose. Fordi det er det mest effektive form for terapi jeg har prøvet og jeg håber det kan hjælpe andre lige så godt.

 

Endnu en gang tusind tak.

 

Venlig hilsen

 

Den glade J